Läs mer

Hur fungerar det?

Vi börjar med att 3D scanna Dig i utvalda poser. Vi bearbetar sedan det inscannade materialet i datorn för att få fram en färdig modell. I detta läge kan vi göra små förändringar av modellen i förskönande syfte, på samma sätt som man kan retuschera en bild, eller lägga på ett filter fast 3 dimensionellt.

Vi skriver sedan ut modellen i önskad storlek i vår gipspulverskrivare. Den lägger ut ett finkornigt gipspulver i väldigt tunna lager på varandra som binds ihop med en binder. Vi efterbehandlar sedan modellen i olika steg innan Din unika MyBabyBump-skulptur är färdig.

Hur lång tid tar det?

3D scanningen tar ca 1 timme beroende på antal poseringar. Vi går igenom några av de mest populära poserna och sedan scannar vi de som Du känner passar Dig bäst.

Från scanning till leverans av färdig produkt tar det vanligtvis 5-10 arbetsdagar.

Var utför vi scanningen?

Vi erbjuder kostnadsfri hemscanning inom Stockholmsområdet. För hembesök utanför Stockholm tillkommer extra avgift, maila oss för att veta mer.

Behöver jag förbereda mig?

Du väljer själv hur mycket eller lite kläder du vill ha på dig under 3D scanningen. Ett åtsittande linne, underkläder eller bar byst framhäver Din vackra gravidmage allra bäst. Prova gärna ut några poser så går vi igenom de tillsammans inför 3D scanningen.